Saippua satsumamehu | Gitte's Soap Shop
Käsintehtyjen saippuoiden verkkokauppa

Saippua satsumamehu

Satsumasaippua on sekoitus kaikkea oranssia. Se tuoksuu satsumalta, appelsiinilta ja mandariinilta sekä sisältää roppakaupalla jojoba- ja avokadoöljyä sekä appelsiiniuutetta. Kasvi-glyseriinipohjainen saippua sopii kaikille ihotyypeille päästä varpaisiin, tehden ihon pehmeäksi ja kosteaksi.

Saippua on erityisen pehmeävaahtoinen ja ihanan tuoksuinen. Tuoksu ei hupene saippuan vanhetessa.

Mandariinin tuoksu tuo iloisen hymyn huulille. Appelsiinista saatava uute on raikas, rentouttava, mielialaa kohottava ja hermostuneisuutta vähentävä. Sitrushedelmäuutteet sisältävät aromaattisia öljyjä ja happoja. Nämä uutteet elvyttävät ihon toimintoja ja edistävät mikroverenkiertoa. Esimerkiksi appelsiini sisältää A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Appelsiini kirkastaa ihoa, supistaa huokosia sekä estää ryppyjen muodostumista.

Hinta6,50 €
115 g

Ainesosat:

Vesi, Glycerin, propyleeniglykoli, natriumlauryylieetterisulfaatti, titaanidioksidi, Disodium Lauryl sulfosukkinaatti, natriumstearaatti, natriumlauraatti, Parfum, glyseryylilauraatti, Limonene, Citrus sinensis siemenöljy, Persea gratissima (Avocado)öljy, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Siemenöljy , Linalool, Citral, CI 15985, CI 19140.

Kuuluu tuoteryhmiin:

Siirry tilaamaan