Saippua piparminttu & eucalyptus, kuoriva | Gitte's Soap Shop
Käsintehtyjen saippuoiden verkkokauppa

Saippua piparminttu & eucalyptus, kuoriva

Piparminttu & eucalyptus on raikas, väsymyksestä elvyttävä saippua. Piparmintun raikkauden sekä eucalyptuksen virkistävien tuoksujen lisäksi pinnassa on luonnon vulgaarista maanhohkakiveä (10 % saippuasta), joka kuorii ihon sileäksi päästä varpaisiin.

Saippua puhdistaa tehokkaasti noen tai mullan vartalostasi. Ihana puutarhurin saippua! Eucalyptusöljy on antibakteerinen (sientä, viruksia ja tulehduksia vastaan) kun taas piparminttuöljy on antiseptinen.

Sisältää eucalyptuksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä, maanhohkakiveä sekä avokado- ja jojobaöljyä. SLS-vapaa, säilöntäaineeton, valmistettu vihannes-glyseriinipohjasta. Saippua jättää ihon pehmeäksi ja puhdistetuksi. * Tätä ei suositella herkälle iholle! *

Hinta6,50 €
115 g

Ainesosat:

Vesi, Glycerin, natriumlauryylieetterisulfaatti, titaanidioksidi, Disodium Lauryl sulfosukkinaatti, natriumstearaatti, SodiumLaurate, propyleeniglykoli, Metha piperita (piparminttu) Öljy, hohkakivi, Eucalyptus globulusta Lehden mehu, Persea gratissima (Avocado) öljy, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Siemenöljy, Limonene, CI 42090.

Kuuluu tuoteryhmiin:

Siirry tilaamaan