Tea tree & Sitruuna

Buy this
  • 5,50 €

Antibakteerinen kasvi-glyseriinipohjainen saippua on täynnä tea treen ja sitruunan eteerisiä öljyjä. Tea tree on peräisin australialaisesta puulajista, jolla on hyvin voimakas lääkkeenomainen tuoksu. Alkuasukkaat ovat tienneet puun parantavista ominaisuuksista vuosisatoja ja käyttäneet sitä kaikenlaisten infektioiden hoitoon, mm. ihotulehduksiin, jalka- ja kynsisieniin, hyönteisten pistoihin ja huuliherpekseen.

Tea tree & sitruuna -saippua sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle, vahingoittuneelle tai herkälle iholle. Sopii kasvojen hoitoon. Sisältää Tea treen eteeristä öljyä, sitruunan eteeristä öljyä, jojobaöljyä, avokadoöljyä sekä calendulan ja unikon siemeniä. Sopii erityisesti nuorelle, helposti rasvoittuvalle iholle.

Ainesosat: Vesi, Glycerin, propyleeniglykoli, natriumlauryylieetterisulfaatti, titaanidioksidi, Disodium Lauryl Sulfocuccinate, natriumstearaatti, natriumlauraatti, Melaleuca alternifolia (Tea Tree) Lehden mehuöljy, Citrus Limon kuoriöljy, Limonene, oopiumiunikko Siemenet, Calendula Officinalis kukka, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Siemenöljy, Persea gratissima (Avocado) öljy, Citral, CI 19140, CI 42090.